Kids&Us Rubí

La Setmana Santa s’apropa, és l’hora de les Easter Fun Weeks!

Publicat 15/02/2022 per Laura

Quan es van acabar les festes de Nadal, semblava que la Setmana Santa quedava molt lluny, però ja és aquí! I això vol dir que a Kids&Us Rubí obrim inscripcions per a les Easter Fun Weeks, els casals temàtics 100% en anglès per a nens i nenes de 3 a 10 anys.

Les vacances escolars són una gran oportunitat per seguir aprenent anglès i aquesta Setmana Santa ens ho passarem molt bé amb les temàtiques que tenim preparades.  Amb Irish Luck, viatjarem fins a la preciosa illa d’Irlanda, la terra del trèvol i la música celta, per ajudar personatges com la Lilly i els seus germans, i en Liam i en Harry, dos leprechauns, serà molt divertit!

Famílies, no patiu perquè no sortirem del centre, però aprendrem i ens ho passarem d’allò més bé! Els nens i nenes que vinguin a les Fun Weeks viuran una immersió en l’anglès en un entorn lúdic i diferent durant la setmana. Tenim a punt un munt d’activitats perquè aprenguin l’idioma de la millor manera possible: divertint-se!

Ja podeu reservar la vostra plaça per a les Easter Fun Weeks; només heu de visitar el nostre centre o contactar amb nosaltres.

Recordeu que a Kids&Us Rubí hem adoptat totes les mesures de seguretat i higiene necessàries per fer del nostre centre un espai segur per a tots.

Easter Fun Weeks a Kids&Us Rubí:

Irish Luck: del 11 al 14 d’abril

 

Compartiu-ho >