Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Rubí

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Arnau Casas

  Arnau Casas

  És un dels professors més canyers! Fa classes a nens d'entre 6 a 10 anys, i els que l'han tingut sempre el volen tornar a tenir a l'any següent!

 • Claudia Perini

  Claudia Perini

  És una professora molt dolça que sap com crear un bon ambient a classe per a què els nens aprenguin i es diverteixin. Fa classes a nens de 4 a 7 anys.

 • Berta Olmos

  Berta Olmos

  És una de les nostres professores de Babies. És una professora bona i atenta, i el millor de tot:els nens estan encantats amb ella!

 • Laura Pérez

  Laura Pérez

  És una professora molt dolça i divertida, que sap com fer que cap nen s'avorreixi a classe.

 • Andrea Martínez

  Andrea Martínez

  És una de les professores que veureu més a les Storytimes! Sap com animar els nens i que aprenguin a la vegada, ja que és de les professores més divertides.

 • Ainara Murua

  Ainara Murua

  És una professora molt polivalent. Dóna classes a nens des de 4 fins 13 anys, adaptant-se a totes les situacions que se li plantegin.

 • Victoria Salmurri

  Victoria Salmurri

  Tot i ser de les últimes en arribar ja ha sapigut guanyar-se l'estima dels més petits i el respecte dels més grans. Dóna classes a nens d'entre 3 a 10 anys.

Compartiu-ho >