Kids&Us Rubí

Puja al tren de les Fun Weeks d’estiu de Kids&Us

Publicat 16/04/2018

A Kids&Us Rubí ja estem preparats per a l’arribada de l’estiu i de les nostres Summer Fun Weeks. Jocs, teatre, treballs manuals, hora del conte… Les setmanes temàtiques d’estiu de Kids&Us estan plenes d’activitats lúdiques i divertides, però sense renunciar a l’aprenentatge de l’anglès d’una manera natural i vivencial.

A més, aquest estiu les Fun Weeks estrenen dues noves temàtiques. A la Fun Week Safari, viatjarem fins a la sabana africana i veurem els animals més grans, més alts i més ràpids del món. També estrenarem Crazy Cooks, una temàtica en què els nens es tornaran bojos per la cuina.

Les Fun Weeks són setmanes temàtiques amb l’anglès com la llengua vehicular en totes les activitats. Es fan al centre Kids&Us Rubí al carrer Cervantes 108-110 i s’adrecen a nens i nenes d’entre 3 i 10 anys, tant si són alumnes del centre com si no. Els participants s’agrupen per franges d’edat amb un màxim de 10 nens per professor. És una proposta plena d’activitats lúdiques i noves experiències que faran de l’estiu un moment inoblidable.

Si vols més informació, pots contactar amb nosaltres.

Compartiu-ho >